Kara Tahta dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Tahta dizisi ne zaman başlıyor?

Yayınlanan tanıtım fragmanı ile büyük heyecan yaratan Kara Tahta dizisi için geri sayım başladı. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Kara Tahta dizisi Atlas isimli bir matematik öğretmeninin yaşadığı olayları anlatıyor. ÜS Yapım imzalı dizinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor. İşte Kara Tahta dizisi oyuncuları ve konusu...

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Kara Tahta dizisi fragmanı büyük heyecan yarattı. Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in yer aldığı Kara Tahta dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Erkan Birgören'in oturduğu dizinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstleniyor. Peki, Kara Tahta dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir?

KARA TAHTA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner'in paylaştığı Kara Tahta dizisi 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

KARA TAHTA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas; annesiyle beraber memleketini terk eder. Yıllar sonra matematik öğretmeni olarak üstelik kendi okuduğu okula atanır.

KARA TAHTA DİZİSİ OYUNCULAR IKİMLER?

Furkan Andıç - Atlas

Miray Daner - Irmak

Cengiz Bozkurt - Arif

Çiçek Dilligil - Sevgi

Mine Tüfekçioğlu - Ülfet

Onur Durmaz - Cafer

Selen Uçer - Münevver

Kerem Arslanoğlu - Bekir

Taylan Meydan - İskender

Nizam Namidar - Hikmet

Yasemin Yazıcı - Esra

Veda Terzioğlu - İrem

Murat Danacı - Harun

Ömer Faruk Uluocak - Nevzat

Eylül Uğan - Aylin