Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı son bölüm Star TV'de Şok evlilik kararı

Kara Sevda son bölüm büyük heyecana sahne oldu. Nihan'ın ölümle kalım arasında kalması nefes kesti. Kara Sevda son bölüm ardından gözler yeni 47. bölüm fragmanı için çevrildi. Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanında Kemal'dan şok evlilik kararı.

Star Tv'nin sevilen dizisi Kara Sevda son bölüm yürekleri ağza getirdi. Kara Sevda'nın son bölümünde Kemal, Nihan'ı kurtarmak için hayatını ortaya koydu. Asu'nun intihar haberi ise şok edici cinstendi. Gözler Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Fragmanda Kemal'in şok edecek cinsten evlilik kararı Nihan'ı derinden etkileyecek. İşte, Kara Sevda 47. yeni bölüm fragmanı!

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nihan donmak üzereyken Kemal, başına dayanan silahı bertaraf edip, Nihan’a ulaşır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Önce peşindeki polisleri atlatmak, sonra da Emir’in kumpasından kurtulmak zorundadır. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır. 

Kemal ve Nihan, Asu’yu hastaneye yetiştirirken, Kemal, polise yakalanmak için davetiye çıkartmış olur. Kemal’in etrafı işlemediği bir suç yüzünden çepeçevre sarılırken, Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.