Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimler? Kanunsuz Topraklar konusu ne, ne zaman başlayacak?

Dev bir prodüksiyonla hazırlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Kanunsuz Topraklar'ın senaryosu ise Zülfük Yücel tarafından yazılıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimler, konusu nedir?

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Fox TV'de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimler? Kanunsuz Topraklar konusu ne, ne zaman başlayacak? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in başrollerini paylaşacağı dizisinin ilk çekimleri Zonguldak'ta yapılacak...

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCULARI KİMLER?

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda yer alan isimler şöyle; Murat Daltaban, Arif Diken, Ali Erkazan, Onur Kaya, Hazar Motan, Serdem Paçal, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Ezgi Çelik, Doğaç Yıldız.

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU NE?

1940'lı yılların Türkiyesi'ne gidilecek olan hikayede Zonguldak'taki maden ocaklarında yaşananlar ve büyük bir aşkın önüne çıkan engeller anlatılacak.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi hayranlarını büyük bir merak ile beklediği yeni sezon dizilerinden Kanunsuz Topraklar'ın Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.