Kanunsuz Topraklar 1. bölüm full izle, kesintisiz! FOX TV Kanunsuz Topraklar son bölüm izle tek parça!

Kanunsuz Topraklar 1. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. FOX TV'de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner gibi isimler yer alıyor. 1939 Türkiye'sinde geçen yapım Kanunsuz Topraklar 1. bölümde Davut ve Gülfem'in fırtınalı aşkını konu alıyor. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Kanunsuz Topraklar 1. bölümü sizlerle...

Kanunsuz Topraklar 1. bölümü FOX TV'de izleyenlerin karşısına çıktı. Zülküf Yücel'in senaryosunu yazdığı dizi yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban dizinin başrollerini paylaşıyor. Kanunsuz Topraklar 1. bölümü izleyenleri ekran başın kilitledi. Dizinin yeni bölümünü tekrardan izlemek isteyenler için Kanunsuz Topraklar 1. bölümü haberimizde.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 1. BÖLÜM FULL İZLE!

KANUNSUZ TOPRAKLAR 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

1939 senesi, Zonguldak. Şehrin kömür madenlerinden birinde babası ve kardeşleriyle maden işçiliği yapan Davut, anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazı bir hayat sürmektedir.

Gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah çalıştıkları madende meydana gelen bir göçükle birlikte 9 kişi hayatını kaybeder. Aralarında Davut'un babası da vardır.

Giden canların sorumlusu madenin sahibi olan Malik Bey'dir. Çünkü Davut'un bütün uyarılarına rağmen önlem almamıştır.

Kızları Gülfem, Behice ve Fikriye'yle zengin bir hayat yaşayan Malik Bey suçlamalardan kolaylıkla sıyrılınca Davut adaleti kendi sağlamaya karar vererek harekete geçer.

Kanunsuz Topraklar Yavuz kimdir? Kanunsuz Topraklar'ın Yavuz'u Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, nereli?