Kanatsız Kuşlar'da Nefise vuruldu

Kanatsız Kuşlar 35. bölümde, Muzaffer ise yaşananlardan dolayı Tuba’ya öfke kustu. Nefise’nin vurulmasıyla acilen ambulans çağrılıyor. Ambulansta Nefise çok kan kaybediyor bu yüzden hemen ameliyata alınıyor.

Kanatsız Kuşlar 35. bölümde,  Muzaffer ise yaşananlardan dolayı Tuba’ya öfke kustu. Nefise’nin vurulmasıyla acilen ambulans çağrılıyor. Ambulansta Nefise çok kan kaybediyor bu yüzden hemen ameliyata alınıyor. Muzaffer ise yaşananlardan dolayı Tuba’ya öfke kusuyor. 

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefise ve ailesi sonunda Tuba’nın elinden kurtuluyor. Cemre eline telefon alır almaz polisi aramaya çalışırken Tuba’ya yakalanıyor. Tuba ise elindeki  silahı Cemre’nin başına dayıyor. Cemre’yi öldürmekle tehdit ederken, Nefise kızını kurtarmak için hamle yaptığında silah ateş alıyor ve vuruluyor.

Onur ise hakim karşısında . Yaptığı kazadan bir kişinin ölümüne sebebiyet vermekten dolayı Ahmet tarafından ihbar ediliyor. Bunun üzerine Onur  tutuklanıyor. Mahkeme ise Onur’u suçlu bularak hapse gönderiyor. Karar açıklanınca Zeynep ise göz yaşlarını tutamıyor. Mahkeme salonuna bulunan Ahmet’e Zeynep bağırıp çağırıyor.

Nefise’nin vurulmasıyla acilen ambulans çağrılıyor. Ambulansta Nefise çok kan kaybediyor bu yüzden hemen ameliyata alınıyor. Muzaffer ise yaşananlardan dolayı Tuba’ya öfke kusuyor. Emniyet personeli Tuba’yı tutuklayınca ona saldıran Muzaffer ‘’ karıma bir şey olursa seni öldürürüm’’ diyerek Tuba’yı tehdit ediyor.