Kanal D'nin iddialı programı İbo Show'a rakip gelmişti! Teğet bile geçemedi…

Bir döneme damgasını vuran İbo Show, yıllar sonra ekranlara geri döndü. Reyting rekorları kıran programın ardından Kanal D de benzer bir yapım yayınlama kararı aldı. Sibel Can ve Hakan Altun sunuculuğunda hazırlanan ‘Şarkılar Bizi Söyler' programı, İbo Show'a rakip olarak gelmişti. İlk bölümü yayınlanan programın hiç konuk almaması dikkat çekti. Bu detay program izleyicileri tarafından da oldukça eleştirildi. Hata, reyting sonuçlarına da yansıdı.

Kanal D ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Şarkılar Bizi Söyler programı ilk bölümü ile görücüye çıktı. Sibel Can, Hakan Altun ve usta klarnetçi Hüsnü Şenlendirici programın sunuculuğunu yapıyor. Her Perşembe seyirci karşısına çıkacak programda hem duygusal hem de neşeli anlar yaşanacak. Programın ilk bölümü ile elde ettiği reyting sonuçları merak edildi çünkü Şakılar Bizi Söyler, İbo Show'a rakip olarak geldi.

Her hafta değişen konukları ile birçok duyguyu aynı anda yaşatan İbo Show, bu formatı ile seyircinin dikkatini çekiyor. Şarkılar Bizi Söyler'de konuklara yer verilmedi. Bunun yerine ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses anıldı. Programın izleyicileri konuğa yer verilmeyen formatı beğenmedi. Bu detay reyting sonuçlarına da yansıdı.

Perşembe günü yayınlanan ilk bölümünde reytingler beklenenin çok altında geldi. Program totalde 16. Sıraya yerleşirken, AB grubunda 12, ABC1'de ise 11. sıraya yerleşti. Her programın ilk bölümü beklenenden düşük reytingler getirebilir ancak bu oran hiç iyi değil.