Kalp Yarası 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Kalp Yarası dizisi 4. yeni bölüm 19 Temmuz Pazartesi yok mu, ne zaman yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi her pazartesi akşamı dizi izleyicileri tarafından büyük ilgiyle izleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kalp Yarası dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurban Bayramı nedeniyle bir hafta yayına ara vermesi beklenen Kalp Yarası dizisi 4. yeni bölüm fragmanı ve yayın tarihi haberimizde.

Kalp Yarası 4. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Bayram nedeniyle ertelenmesi beklenen Kalp Yarası dizisi 4. yeni bölüm bir hafta ertelendi. Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen son bölümünde; Hande, Yaman'ı vurmak isterken kazara Ayşe'yi vurmuştur. Ayşe'nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha tepetaklak eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Peki Kalp Yarası 4. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Ayşe'nin sağlık durumu nasıl?

KALP YARASI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Kurban Bayramı nedeniyle bir hafta ekrana ara vermesi beklenen Kalp Yarası yeni bölümü ile 26 Temmuz Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek.

KALP YARASI DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hande, Yaman'ı vurmak isterken kazara Ayşe'yi vurmuştur. Ayşe'nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha tepetaklak eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Peki Ayşe'yi vuran Hande hapse girecek mi?

Hande ve Ferit'in evlenmemesine çok sevinen Yaman, bu defa Hande'yi elde edebileceğini düşünmektedir. Eski nişanlısının başka bir kızla evlenmesi Hande'yi saplantılı hale getirince Yaman daha da hırslanır.

Yaman sevdiğini elde etmek uğruna vereceği savaşta gittikçe masumiyetini kaybetmeye başlar. Geçmişe dair her şeyi yok edip yepyeni bir insan olmak isteyen Yaman'ın büyük sırrı nedir? Ayşe'nin vurulmasıyla derinden sarsılacak olan Ferit, önemli bir karar verir. Ferit'in bu kararı ne olacaktır?