Kalp Yarası son bölüm tek parça izle! Kalp Yarası 17. bölüm full izle!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kalp Yarası dün akşam 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Kalp Yarası yeni bölümde; kızının kirli oyunlarına sessiz kalamayan Zümrüt'ün son hamlesi herkesin hayatını derinden etkiler. Büyük ihanetin ortaya çıkmasıyla hem Sancakzadeler hem Varoğlu Ailesi sarsılır ve bütün dengeler değişir...

Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası bu akşam 17. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran'ın başrollerini paylaştığı dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Henüz boşanmanın etkisini üzerinden atamamışken hamile olduğunu öğrenen Ayşe, büyük bir şok yaşar. Bu hamilelik Ayşe'nin Ferit'ten uzaklaşmasını zorlaştıracaktır...

KALP YARASI 17. BÖLÜM İZLE!

KALP YARASI 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Henüz boşanmanın etkisini üzerinden atamamışken hamile olduğunu öğrenen Ayşe, büyük bir şok yaşar. Bu hamilelik Ayşe'nin Ferit'ten uzaklaşmasını zorlaştıracaktır.

Kızının kirli oyunlarına sessiz kalamayan Zümrüt'ün son hamlesi herkesin hayatını derinden etkiler. Büyük ihanetin ortaya çıkmasıyla hem Sancakzadeler hem Varoğlu Ailesi sarsılır ve bütün dengeler değişir. Sancakzadeleri yok etmek için Saadet'i konağa köstebek olarak sokan Yaman ise planını adım adım ilerletmektedir.

Ayşe'nin hamile olduğunu öğrenen Hande'nin öfkesi gittikçe büyür. Hande kendi adaletini sağlamaya ve Ayşe'den sonsuza dek kurtulmaya karar verir.