Kalbimdeki Deniz dizisinde Alihan ve Deniz kavga ediyor!

Kalbimdeki Deniz son bölüm ardından Kalbimdeki Deniz 53. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. FOX dizisi Kalbimdeki Deniz son bölümde Deniz’in oğluyla yaşadığı duygusal sahneler ve bir tercih yapmak zorunda kalması izleyenleri üzdü. Kalbimdeki Deniz son bölüm izleme linkiyle 13 Ocak Cumartesi Kalbimdeki Deniz’i izleyebilirsiniz. Kalbimdeki Deniz 53. yeni bölüm fragmanı ise gelecek hafta yayınlanacak gelişmelere dair ipuçları verecek.

Son bölümde  Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir. Peki ya Mirat; bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir? Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır. Hülya doğacak bebeğini düşünerek Nejat’la arasını iyi tutması gerektiğine karar verirken Şebnem ve Ünal buna engel olmak için ellerinden geleni yapacaktır.

KALBİMDEKİ DENİZ 53. BÖLÜM FRAGMANI

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir. Peki ya Mirat; bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir?

Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır. Hülya doğacak bebeğini düşünerek Nejat’la arasını iyi tutması gerektiğine karar verirken Şebnem ve Ünal buna engel olmak için ellerinden geleni yapacaktır. Fikriye’yse mahalleye gelen davetsiz bir misafir ve bu misafirin yol açtığı tatsız olaylar yüzünden kaybettiği hafızasına kavuşacaktır.