Kalbimdeki Deniz 25.yeni bölüm fragmanı son bölüm FOX'de

8 Nisan akşamı FOX ekranlarında olan Kalbimdeki Deniz son bölümde, Mirat’ın kazadan sağ kurtulması Artun’u yeni planlara itti. Hülya ve Nejat ise boşanmaya karar verdiler.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.” sloganıyla yayınlanan Kalbimdeki Deniz’in başrollerinde  Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik yer alıyor. 

KALBİMDEKİ DENİZ 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Artun Mirat’ın kazadan sağ kurtulmasının ardından ilk planına geri dönme kararı alır. Hülya, Mirat’ın suikastını ve Emin cinayetini Artun’un yaptırdığını yüzüne vurur ama Artun bu suçlamaları kabul etmez. Diyar ve Serdem aşkını anlayan Fikriye, boşboğazlığıyla ortalığı karıştırır. Suriyeli kayıp çocuk annesine kavuşturulurken, Ece bu vesileyle Mustafa’nın annesiyle tanışır.

Hülya ve Nejat boşanmaya karar verirler. Nejat, Deniz’in doktor arkadaşı Emine ile tanışır ve iyi anlaşırlar. Hülya bundan rahatsız olmakla beraber, Mirat’a ilgisini daha açık etmeye başlar. Figen’in Ferhat’la nişanlanması iki arkadaşın arasını gererken, Ece yeni okulunda iyice yalnızlaşır ve zor zamanlar geçirir. Diyar, Hülya’nın gerçek yüzünü ve Deniz’e yaptıklarını öğrenir. Mustafa ise Ece’den aldığı cesaretle annesinin karşısına çıkmaya karar verir.