Kağıt Ev 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Kağıt Ev 8. bölümde Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır...

Kağıt Ev 8. yeni bölüm fragmanı Star Tv izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kağıt Ev dizisi yeni bölümünde; ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır. Peki Kağıt Ev 8. bölümde neler oluyor?

Kağıt Ev dizisi 8. bölümü için beklenen fragman yayına girdi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kağıt Ev dizisi 8. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

KAĞIT EV 8. BÖLÜM FRAGMANI


KAĞIT EV 8. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Kağıt Ev dizisinde; ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır. İfade vermesi istenen Cemre yine inanılmaz oyunlarla hem polisi hem medyayı tufaya getirir.

Azra'nın sapığı ile Cemre'nin yolları hiç beklenmeyen bir şekilde kesişecek ve bu karşılaşma ile Cemre tüm sırları öğrenecektir.

Hayatının en önemli dönüm noktasını yaşayan Aylin için ise yepyeni bir yol ayrımı yaklaşmaktadır. O yol ayrımı aslında sadece Aylin için değil; Cihan, Azra, Cemre, Mert ve hatta Bülent için de yaşanacaktır.

Yayın Günü:7 Haziran Pazartesi

Yayın Saati:20.00