Kağıt Ev 4. son bölüm full izle! Kağıt Ev 4. bölüm izle tek parça!

Star Tv'nin yeni dizisi Kağıt Ev dün akşam 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Hikayesi bir hayli gerilimli olan dizide Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu başarılı performansları ile göz dolduruyor. Dizinin yeni bölümünde; İnci'nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar....

Pazartesi akşamlarının yeni dizisi Kağıt Ev dün akşam 4. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre'nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor? Cemre'nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak?

KAĞIT EV 4. BÖLÜM İZLE!


KAĞIT EV 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İnci'nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler.

Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert'in üzerine çevrilmesine neden olur.

Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre'nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor? Cemre'nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak?

Cemre'nin tedavisi mümkün mü? Cihan, Aylin'in babasıyla ilgili gerçeği nasıl öğrenecek? Cezaevinden Fırtına ailesinin hayatını dahil olan Remzi'nin Cihan Fırtına'ya hazırladığı sürpriz, karı kocanın ilişkisini nasıl değiştirecek?

KAĞIT EV KONUSU NEDİR?

Fırtına ailesi; üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürmektedir; ta ki tek bir yanlış anlaşılmanın yol açacağı trajediye kadar.

Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve ilk kez karısını aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında, bu ihaneti fark etmezken; 16 yaşındaki kızları Cemre'nin dikkatinden kaçamaz. Cemre şüphelerinde haklıdır ama şüphelendiği kişi yanlış olur. Babasının, ailenin emektarı Gülsüm'ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zanneder. Babasının üniversitede öğrencisi olan İnci, Cemre'nin desteğiyle okumuş, çok çalışkan, sevgi dolu bir kızdır ve Cemre'nin kendisine yönelik düşmanca tavırlarından bihaberdir. İki genç kız arasında çıkan tartışma, İnci'nin ölümüyle son bulur.

Çaresizce kızını arayan Gülsüm'ün yardım isteyeceği tek yer Fırtına ailesi iken, İnci'yi çaresizce arayan bir kişi daha vardır. İnci'nin herkesten sakladığı biricik aşkı, Fırtına Ailesi'nin büyük çocukları Mert.

Aylin ve Cihan Fırtına büyük çıkmaz içine düşerler. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınav olur. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet ederler.