Kafa karıştıra final! Çukur 5. sezon olacak mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, 4. sezonu ile ekran macerasını noktaladı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen final bölümü ise kafaları karıştırdı. Sahne geleceğe sarılmadan önce kahve önünde Yamaç, Cumali, Akın ve Salih görüldü. Ekrana getirilen sahne ile birlikte izleyenler Yamaç'ın ölüp ölmediğini merak etti.

Show TV'nin reyting rekorları kıran Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı Çukur dizisi 131. Bölümü ile 7 Haziran pazartesi akşamı ekran macerasını noktaladı. Ancak Yamaç Koçovalı'nın dizideki sonuyla ilgili kafalar karıştı.

Çukur 131. final bölümünde, Ayşe ölürken Murtaza acıya dayamayarak kafasına sıkar. İkilinin ölümü final bölümüne damga vurdu. Daha sonra Amca Cumali ile Şahram da öldü.

Aliço ve Yamaç'ın yaşlılık hallerinin ekrana getirildiği final bölümünde izleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. Yamaç, çocukları ve torunlarıyla son kez vedalaşırken hayatını kaybetti.

Çukur'da final bölüme Akşın Koçovalı, Kahraman Koçovalı, Selim Koçovalı, İdris Koçovalı, Sena Koçovalı, Nehir, Kemal, Celasun ve Karaca tekrardan geldi. Muhteşem finalle Çukur ekran macerasını tamamladı.

Çukur'un ileri sahneye sarılmadan önce kahve önünde Yamaç, Cumali, Akın ve Salih görülmesi kafaları karıştırdı. Dört ismin görülmesi Çukur'la ilgili iddiaları arka arkaya getirdi. Çukur'un istediği zaman aynı yerden 5. sezona başlayabileceği yada sinema filmi olabileceği yönünde yorumlar yapıldı.