Kadın dizisinde büyük şok! Şirin ve Sarp karşı karşıya

Kadın dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Dizinin oyuncuları arasında Özge Özpirinççi, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk, Seray Kaya gibi isimler bulunuyor. Dizide yaşananlar sevenleri tarafından heyecanla takip ediliyor.

Son bölümlerde herkesin nefesini tutarak beklediği gelişme yaşandı ve Bahar kardeşi Şirin’in Sarp’a olan ilgisini öğrendi. Bahar Şirin’i didik didik aradıktan sonra nihayet bulabildi. Artık Şirin ve Bahar karşı karşıya! Şirin ile yüzleşen Bahar ona karşı nefretle doludur. Şirin ise her zamanki gibi tüm soğukluğuyla Bahar’ın karşısındadır. Olanlardan sonra herkese karşı güvenini yitiren Bahar, etrafındakileri affetmemekte de kararlıdır.

KADIN 23. BÖLÜM FRAGMANI

KADIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Şirin ile yüzleşen Bahar ona karşı nefretle doludur. Şirin ise her zamanki gibi tüm soğukluğuyla Bahar’ın karşısındadır. Olanlardan sonra herkese karşı güvenini yitiren Bahar, etrafındakileri affetmemekte de kararlıdır. Sadece Bahar’ın iyiliğini istediği için susan Arif ise bunu daha fazla kabullenemez ve içindeki hisleri açıkça Bahar’a söyler. Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenen Pırıl ise bir şekilde onları görmek ister. Ama Bahar hiç düşündüğü gibi bir kadın çıkmayacak ve Alp’i kaybetme korkusu daha da artacaktır.