Kadın dizisinde Şirin yalan söylüyor

Kadın 17. Yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından merak ediliyor. Kadın 16. Son bölüm izleme linki araştırılıyor. Sevilen dizi her hafta Salı akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

Dizide Şirin’in Bahar’a karşı yaptığı eziyet bir türlü bitmiyor. Annesi Hatice ile Bahar’ın yakın olmasını hiç istemeyen Şirin yine bir yalan söylüyor ve dikkatleri üzerine çekmek için elinden geleni yapıyor. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter. Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar.

KADIN 17. BÖLÜM FRAGMANI

KADIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yapar. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter. Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar ve Bahar’ın sürekli Sarp hakkında konuşması giderek canını sıkmaktadır. Şirin’in evden kaçması üzerine hassaslaşan Hatice ise Şirin’in baskılarından sonra bir seçim yapmak zorundadır. Şirin mi? Yoksa Bahar mı?