Kaçış Planı 3 oyuncuları kimler? Kaçış Planı 3 konusu ve başroldeki isimler!

Aksiyon ve gerilim filmi sevenleri ekran başında kilitleyecek Kaçış Plan 3 oyuncuları ve konusu ile büyük beğeni kazandı. Star Tv'de izleyiciyle buluşan Escape Plan: The Extractors filmi daha önce yayınlanan iki filmi gibi kaçış planı üzerine kuruluyor. Filmin oyuncuları arasında Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, Jin Zhang, Jaime King gibi isimler yer alıyor.

İlk iki filmiyle büyük beğeni toplayan Kaçış Planı 3 Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, Jin Zhang, Jaime King gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda John Herzfeld oturuyor. Peki, Kaçış Planı 3 oyuncuları kimler? İşte Kaçış Planı 3 (Escape Plan: The Extractors) konusu...

KAÇIŞ PLANI 3 KONUSU

Güvenlik uzmanı Ray Breslin (Sylvester Stallone), Hong Kong teknoloji patronunun kaçırılan kızını Leton hapishanesinden kurtarması için işe alındığında Breslin'in kız arkadaşı (Jaime King) da kaçırılır. Şimdi Dave Bautista ve Curtis "50 Cent" Jackson'dan oluşan takımıyla beraber zamanı tükenmeden önce sadist ruhlu düşmanlarıyla yüzleşmek ve sayıları ikiye ulaşan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma operasyonu başarıyla tamamlaması gerekir.

KAÇIŞ PLANI 3 OYUNCULARI KİMLER?

Sylvester Stallone

Dave Bautista

50 Cent

Zhang Jin

Harry Shum Jr.

Devon Sawa

Jaime King

Melise

Russell Wong

Daniel Bernhardt