Jet Sosyete yeni sezon hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Jet Sosyete ne zaman başlıyor?

Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak? Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete'nin yeni sezonun ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı merak edilen sorular arasında yer alıyor. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Gülse Birsel ile fotoğraf paylaştı. Peki Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezonu ne zaman başlıyor? TV 8'de mi yayınlanacak? Merak edilen detaylar haberimizde... Taraflardan konuyla ilgili şimdiye kadar bir paylaşım gelmezken konuyla ilgili sessizliği Acun Ilıcalı hesabından yaptığı paylaşımla bozdu. Dizinin setinde makyajı yapılmış Gülse Birsel’le selfie çeken Ilıcalı bu özel kareyi hesabından paylaştı ve böylelikle yeni sezonun en önemli transferlerinden biri sayılan Gülse Birsel’le pozunu sevenlerine iletti. Jet Sosyete son bölümde Gizem’in düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil eylem planına geçecek. İlayda, Gizem’i sevdiğine inandırmak için her yolu deneyecek! Alara’nın doğum günü için özel bir şey yapmak isteyen Gündüz, tutamayacağı bir söz verecek. Hiç parası olmadığı halde Alara’ya mücevher almak isteyen Gündüz ve planları tüm siteyi karıştıracak. Görüştükleri ortaya çıkan Talip ve Yıldız cephesinde ise sular durulmuyor. Yüksel ailesi, bir an önce Yıldız’ı istemeye gelinmesini şart koşacak. Ancak Şennur’un kolay kolay teslim olmaya niyeti olmayacak ve binbir dereden su getirecek.

Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak? Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete'nin yeni sezonun ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı merak edilen sorular arasında yer alıyor. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Gülse Birsel ile fotoğraf paylaştı. Peki Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezonu ne zaman başlıyor? TV 8'de mi yayınlanacak? Merak edilen detaylar haberimizde... Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, uzun bir aradan sonra geride bıraktığımız sezon Jet Sosyete dizisi ile setlere ve ekranlara dönmüş ve yine kendisinden söz ettirmeyi başarmıştı.  Dizi yayına girdikten birkaç hafta sonra kanal değişikliği haberiyle gündeme geldi ve Gülse Birsel’in imzasını taşıyan Jet Sosyete dizisinin TV8 ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu.

YENİ SEZONDA TV8'DE

Dizi yayına girdikten birkaç hafta sonra kanal değişikliği haberiyle gündeme geldi ve Gülse Birsel’in imzasını taşıyan Jet Sosyete dizisinin TV8 ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Taraflardan konuyla ilgili şimdiye kadar bir paylaşım gelmezken konuyla ilgili sessizliği Acun Ilıcalı hesabından yaptığı paylaşımla bozdu. Dizinin setinde makyajı yapılmış Gülse Birsel’le selfie çeken Ilıcalı bu özel kareyi hesabından paylaştı ve böylelikle yeni sezonun en önemli transferlerinden biri sayılan Gülse Birsel’le pozunu sevenlerine iletti.

JET SOSYETE 12. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Gizem’in düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil eylem planına geçecek. İlayda, Gizem’i sevdiğine inandırmak için her yolu deneyecek! Alara’nın doğum günü için özel bir şey yapmak isteyen Gündüz, tutamayacağı bir söz verecek. Hiç parası olmadığı halde Alara’ya mücevher almak isteyen Gündüz ve planları tüm siteyi karıştıracak. Görüştükleri ortaya çıkan Talip ve Yıldız cephesinde ise sular durulmuyor. Yüksel ailesi, bir an önce Yıldız’ı istemeye gelinmesini şart koşacak. Ancak Şennur’un kolay kolay teslim olmaya niyeti olmayacak ve binbir dereden su getirecek.

JET SOSYETE GİZEM KİMDİR?

Kendisini bir “moda ikonası” olarak gören 90’ların magazinel mankeni Gizem Hanım cemiyet hayatının hep şık, hep modaya uygun, ama hep süslü, hep abartılı simalarından biri. Eşine ve ama özellikle de üvey oğlu Ozan’a düşkünlüğü pek meşhur.

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

11 Mart 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülse Birsel lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Lisesi‘nde üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü‘nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken gazeteciliğe merak sarmış ve aktüel dergisinde muhabir olarak çalışmıştır.

1994 yılında New York, Colombia Üniversitesi‘nde master yapan Birsel 1996 yılında Türkiye’ye dönmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g.‘ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapan Gülse Birsel Aralık 2001 yılında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2003 yılında “Gayet Ciddiyim” 2004 yılında “Hala Ciddiyim!” adlı iki kitap çıkarmıştır. ATV’de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan “Avrupa Yakası” dizisinin senaristliği yapan Gülse Birsel ayrıca oyuncu kadrosunda yer almıştır. Bir çok dizi ve film projelerinde yer alan Gülse Birsel gazetelerde yazarlık da yapmıştır. 1999 yılından beri Murat Birsel ile evlidir.

Film ve Dizileri :

Yalan Dünya

Ah Kalbim

7 Kocalı Hürmüz

Avrupa Yakası

Hırsız Var

Eyvah Eski Kocam

KİTAPLARI

Gayet Ciddiyim

Hâlâ Ciddiyim

Yolculuk Nereye Hemşerim?

Velev ki Ciddiyim

GÜLSE BİRSEL’İN EŞİ MURAT BİRSEL KİMDİR?

Murat Birsel 1960 yılında İzmir'de dünyaya geldi.

İlköğrenimini Ankara İlkokulu'nda tamamlayan Birse, ardından Saint Joseph ve İzmir Atatürk Lisesi'nde okudu.

9 Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1980'de gazeteciliğe başladı.

1984-87 arasında University of North Texas'da Siyasal Bilimler Uluslararası İlişkiler dalında master yaptı.

1988-91 yılları arasında Adnan Kahveci'nin danışmanlığını yapan Birsel aynı zamanda TRT Genel Müdür Müşavirliği görevinde bulundu.

1990'ın ortalarına doğru Atv haber servisinin kurucu ekibinde yer aldı.

NTV'de yayın hayatına soktuğu kendi adına patentli “Gündemdekiler” programıyla tanındı. NTV'de "Murat Birsel'le 5 Çayı" adlı program yaptı.

1999'da oyuncu ve yazar Gülse Şener ile evlendi.

JET SOSYETE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun başarılı isimlerin rol aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

ÇAĞLAR ÇORUMLU

1 Ocak 1977 Amasya doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Daha önce Yeni Numara, Ezo Gelin, Üvey Aile, Haneler, Koyu Kırmızı, Pek Yakında, Yok Artık, Tatlım Tatlım ve Kolonya Cumhuriyeti gibi projelerde rol almıştır.

CENGİZ BOZKURT

24 Aralık 1965 Nevşehir doğumlu oyuncu University of London Goldsmiths Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Ezo Gelin, Parmaklıklar Ardında, Karagümrük Yanıyor, Sevgili Dünürüm, Devrim Arabaları, Leyla ile Mecnun, Aramızda Kalsın, Ben de Özledim, Kocamın Ailesi, Kara Bela, Küçük Esnaf ve Mutluluk Zamanı gibi projelerde rol almıştır.

SARP APAK

11 Kasım 1981 Diyarbakır doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Daha önceden En Son Babalar Duyar, Avrupa Yakası, Kavak Yelleri, Aşağı Yukarı Yemişliler ve Yalan Dünya’nın kadrosunda yer almıştır.