Kırmızı Oda dizisinde akılalmaz hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Cuma akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi ilk bölümünden bu yana en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. Zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde çekim hataları yapılabiliyor. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç'in paylaştığı Kırmızı Oda dizisinde de geçtiğimiz günlerde yapılan bir hata izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Çekim hataları televizyon dizilerinin sık sık yaptığı ve izleyicileri rahatsız ettiği durumlardan birisi oluyor. Son dönemlerin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisi de yaptığı bir hatayla izleyicilerin radarına takıldı. Dizinin 23. bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyada birçok izleyici tarafından paylaşıldı.

83 NERENİN PLAKASI?

Kırmızı Oda dizisinin 23. bölümünde ortaya çıkan bir sahne herkesi şaşkına çevirdi. Kırmızı Oda'nın 23. bölümünde Kumru'nun babası Servet arabayla babaannesini eve bıraktığı sahnede aracın plakasının 83 olması dikkatlerden kaçmadı. Bu sahneyi görenler '83 nerenin plakası, 83 hangi ilin plakası?' sorularını sormaya başladı.

HATA OLMAYABİLİR

Normal şartlarda Türkiye'de 81 il bulunuyor ve araba plakaları da yalnızca 81'e kadar yer alıyor. Bazı izleyiciler de bu yapılanın bir hata olmadığını ve 81 il içerisinden bir ilin plakasının gösterilmesi durumunda o ili zan altında bırakılacağını öne sürdü.