İyilik bitti mi, neden final yaptı? İyilik dizisi final mi yaptı?

Cuma akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan İyilik dizisinden izleyicilerine kötü haber geldi. Başrollerinde Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Öztür'ün oturduğu dizi ekranlara veda etme kararı aldı. Dizini sevenleri de ''İyilik dizisi neden final yapıyor?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, İyilik dizisi bitti mi, final mi yaptı?

Medyapım tarafından çekilen, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği İyilik dizisi 20 Ocak Cuma akşamı ekranlara veda etti. Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin başrollerini paylaştığı İyilik final yapma kararı aldı. Dizinin sevenleri ise bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. İyilik neden final yapıyor? sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İYİLİK DİZİSİ BİTTİ Mİ, NEDEN FİNAL YAPTI?

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı İyilik dizisi 20 Ocak cuma akşamı son kez izleyicisiyle karşısına çıktı. Dizinin sevenleri neden final kararı alındığını merak etmeye başladı. Fox Tv ekranlarında dizinin reyting rekabetinde istenilen başarıyı elde edemediği için ekranlara veda ettiği gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Dizinin daha önceleri 30. bölümüyle final yapacağı konuşuluyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş dizinin final bölümünün 27. bölümde olacağını duyurdu.

İYİLİK 27. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Neslihan, kaybettikleri aile servetlerini ve itibarlarını geri almayı kafasına koymuştur. Sonunda Murat'ı köşeye sıkıştırmayı başarır. Her durumda mutlaka bir çıkış yolu bulan Murat, bu defa da içine düştüğü zor durumdan sıyrılmayı başarabilecek mi?

Koray'ın kuzeni Sarp ava giderken avlandığını anlar. Damla onun kendisinden hoşlandığı için değil, katil olduğundan şüphelendiği için yakınlaşmaya çalıştığını öğrenmiştir. Damla, Sarp'ın oyununu bozduğunu düşünse de katil olduğu gerçeğinin üstünü kolayca kapatamayacağını anlayacaktır.

Her bölümü birbirinden heyecanlı 27 bölümlük maceranın sonunda, Neslihan mutluluğu bulacak ve "iyilik" kazanacak mıdır?