Fox Tv İyilik son bölüm kesintisiz, full izle! İyilik 11. bölüm izle!

Fox Tv'nin sevilerek takip edilen dizisi İyilik bu akşam 11. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde yine yer yerinden oynayacak. Dizinin yeni bölümünde; Murat arsa konusunda annesine karşı kendisini koruduğu için Neslihan'a müteşekkirdir. Neslihan kocasını koruyan eş rolü oynayarak Murat'ın güvenini kazanmıştır...

Yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu ve Ayşe Teker ile Özge Korkmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı İyilik dizisi her hafta cuma günü izleyicisinin karşısına çıkıyor. Heyecan dolu sahneleri ile seyiriciyi ekrana kilitleyen dizi bu hafta yine heyecan dorukta! Peki, İyilik 11. bölümde neler olacak?

İYİLİK 11. BÖLÜM İZLE!

İYİLİK 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Murat arsa konusunda annesine karşı kendisini koruduğu için Neslihan'a müteşekkirdir.

Neslihan kocasını koruyan eş rolü oynayarak hem Murat'ın güvenini kazanmış hem de Damla'ya karşı Damla'nın hiç beklemediği bir yerden zafer kazanmıştır.

Neslihan son kozunu oynar ve Damla'ya annesini kurtarabilecek belgelere karşılık Murat'ı teklif eder.

Murat'tan umudunu kesen Damla, Neslihan'ın teklifini kabul eder. Murat, tüm bunlardan kurtulabilecek midir?

İYİLİK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

"İyilik" dizisinde; Neslihan'ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir.

Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla'yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin..