İşte Benim Stilim final yaptı

TV8'de yayınlanan ''İşte Benim Stilim''de şampiyon belli oldu. Sezonun merakla beklenen finali canlı yayınlandı.

TV8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim"de şampiyon belli oldu. Sezonun merakla beklenen finali canlı yayınlandı. 

"İşte Benim Stilim"in büyük finalinde 8 yarışmacı finale kalırken ilk ikiye Merve Sevin ve Simay Tokatlı girdi. Yapılan oylama sonucunda şampiyon Simay Tokatlı oldu. "İşte Benim Stilim 2017" birincisi Simay Tokatlı, Türkiye’nin en tarz kadının ünvanının yanı sıra 100 bin TL’nin de sahibi oldu.

Ivana Sert, Kemal Doğulu ile Kerimcan Durmaz'ın jüriliğini, Öykü Serter’in ise sunuculuğunu üstlendiği "İşte Benim Stilim" böylece final yaparak sezona veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM BÜYÜK FİNAL

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ KİM KAZANDI?

İşte Benim Stilim 7. Sezon finali bugün gerçekleşiyor. 7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tuğba Çiğdem, Esin Çelik, Ezgi & Elçin Akar, Deniz Saral, Çağla Sarıoğlu, Nazlıcan Arkan, Merve Sevin, Gülce Lale, Müşerref Aydoğdu, Nursen Bahar Değerli, Gizem Ay, Berna Doğan, Aybüke Kemiyeva, Emine Aydın, Neslihan Doğrusöz, Nergiz Nesrullayeva,Maryam Haeri, Tuğçe Ekim, Damla Gezen, Gamze Taşkın, Burcu Yakasız, Vefa Alizade’ydi. Bu isimler arasından finale kalan isimler en son Gamze Taşkın ve Emine Aydın’ın elenmesinin ardından finale kalan isimler Tuğçe, Simay, Merve, Dilara, Aleyna Neslihan ve Burcu olmuştu. Ödülü kimin kazanacağı ise büyük merak konusu.