İstanbullu Gelin'de Dilara'ya büyük sürpriz

İstanbullu Gelin dizisinde heyecan hız kesmiyor. İstanbul’a gelen Boranlar Ülfet halanın evinde kalmaya başladılar. Garip’in Esma’yı isteme anındaki sözleri izleyici tarafından çok beğenildi.

İstanbullu Gelin dizisinde heyecan hız kesmiyor. İstanbul’a gelen Boranlar Ülfet halanın evinde kalmaya başladılar. Garip’in Esma’yı isteme anındaki sözleri izleyici tarafından çok beğenildi. Son bölümde Esma ve Garip’in romantik anları devam ediyor. Süreyya, “Annen İstanbullu gelin istemem istemem diye yırttı kendini. En sonunda kendi oldu İstanbullu gelin” diyor. Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır. Adem Dilara’ya bir sürpriz hazırlar. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı haberimizde sizlerle olacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLE - STAR TV

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde sizlerle olacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Adem’in, Dilara’ya sürprizi ne olacak?

Garip nişanlısı Esma’nın ailesini evinde ağırlamak ister. Fakat bu durum Faruk’un pek hoşuna gitmez ne yapacağını bilememektedir. Süreyya’nın desteği ile Faruk bir kaçış yolu bulur. Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır.