İstanbullu Gelin 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin 77. son bölüm izleyenler İstanbullu Gelin 78. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapıyor. Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 78. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin son bölümü büyük heyecan yarattı. İstanbullu Gelin dizisine Faruk ve Süreyya arasında yaşanan gerilim damga vurmuştu. Yeni bölümde ikilinin arasının düzelip düzelmeyeceği merak konusuydu. Süreyya’nın yıpranması, Faruk’un kırgınlığı devam ettirmesi aralarının daha da açılmasına neden oldu. İstanbullu Gelin 77. Bölümde İpek, ailesi için harekete geçiyor ve Okan’la görüşüyor, her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda Okan’ı ikna ediyor. İşte son bölümde yaşananlar…

İstanbullu Gelin 77. son bölüm izleyenlerde gözler İstanbullu Gelin 78. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Aslı Enver ve Özcan Deniz’in oyuncu kadrosunda yer aldığı sevilen dizinin son bölümü yine çok heyecanlıydı. İstanbullu Gelin dizisine Faruk ve Süreyya arasında yaşanan gerilim damga vurmuştu. İstanbullu Gelin'in 77. son bölümünde; Süreyya konakta daha önce hiç yaşamadığı duygularla mücadele ederken Faruk da iş yoğunluğuna sığındı. İpek, ailesi için harekete geçerek Okan’la görüştü, her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda Okan’ı ikna etti. Okan şirketten ayrıldı. 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya konakta daha önce hiç yaşamadığı duygularla mücadele ederken Faruk da iş yoğunluğuna sığınır. İpek, ailesi için harekete geçerek Okan’la görüşür, her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda Okan’ı ikna eder. Okan şirketten ayrılır. Özgür’ün durumu iyiye gitmektedir, arkadaşının yaptığı hata nedeniyle kendisini suçlu hissederek harekete geçer ve Süreyya ile görüşür. Bu sırada Emir okuldaki bir gündem nedeniyle babasına ulaşmaya çalışmaktadır fakat Faruk’un yoğunluğu buna izin vermez. Emir’in yurt dışına eğitime gitme kararı Faruk’un hayatında önemli değişimlere neden olacaktır.

76. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümüne Faruk ve Süreyya arasında yaşanan gerilim damga vurmuştu. Süreyya hemen oradan uzaklaşmak için taksiye bindi. Fakat daha sonra fikrini değiştirip Faruk’un odasına çıktı. İkili kavga ettiler. Daha sonra Süreyya koşarak oradan uzaklaştı. Süreyya’yı gittiği yerde Faruk’un arkadaşı gördü ve hemen Faruk’a haber verdi. Böyle ikili Bursa’ya birlikte dönebildiler.

Faruk ve Süreyya, Özgür meselesini sindirmeye çalıştılar. Özgür'e araba çarpması işleri daha da karmaşık bir hale getirdi. Faruk'un Özgür'e mesaj attığını öğrenen Okan soluğu konakta aldı. Okan her şeyi tüm aile bireylerinin önünde haykırdı. Süreyya bir kez daha yıkıldı. 

Adem, Güneş’i ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı attı. Fikret, İpek, Adem ve Güneş beraber yemek yediler. Beraber çok eğlendiler.

Adem’in Dilara’ya beraber terapiye gitmeyi teklif etti. Dilara'da psikolağa önce yalnız gitmek istediğini söyledi. Psikolog sahnesi izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.