İstanbullu Gelin 54. bölüm fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 54. yeni bölüm fragmanı izle, İstanbullu Gelin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin 21 Eylül 2018 Cuma akşamı Star'da...

İstanbullu Gelin 54. yeni bölüm fragmanı izle, Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi için nefesler tutuldu. Yeni sezonda da Star TV’de yayınlanacak dizinin yeni sezonuna dair bilgiler de gelmeye başladı. İstanbullu Gelin dizisinin başrollerindeki Özcan Deniz ve Aslı Enver yeni sezondan ipuçları verdi.  Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON NE ZAMAN?

İstanbullu Gelin 21 Eylül 2018 Cuma akşamı Star'da...

İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON DETAYLARI

Boranlar'ı zor günler bekliyor. Adem'in tuzağına düşen Boranlar, sadece konağı değil tüm mal varlıklarını da kaybetmişlerdir. Birbirilerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan ailenin yolu yıllar sonra İstanbul'da yaşayan, hiç görüşmedikleri halaları Ülfet Kavaklı kesişecektir. Varlıklı ve güçlü iş kadını Ülfet Kavaklı, zor durumdaki akrabalarına bekledikleri yardım elini mi uzatacak, yoksa eski defterleri açıp yılların hesabını mı soracak?

Faruk, bir çıkış yolu bulabilmek için her yolu denerken, Fikret tüm olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Adem, konağı almıştır almasına ama bunun karşılığında hiç beklemediği bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.

İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı