İstanbullu Gelin dizisinde heyecan dorukta!

Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi, son bölümüyle de büyük ilgi gördü.

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır.

İSTANBULLU GELİN 47. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir; Ada tedaviye cevap vermektedir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır. Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından rahatsızdır. Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır.

İstanbullu Gelin'de 3 isim veda ediyor!

İstanbullu Gelin'in son bölümünde Can karakteri, Faruk'un oğlu Emir'e İstanbul'a taşınacağını söyleyerek hafiften veda sinyalleri verdi. Zaten Murat Aygen'in diziyle kısa süreli anlaşma yaptığını biliyorduk. Ancak dizi ekibi tarafından çok sevildiği için rolü uzatılmıştı. Bu kadar uzatılabilmiş demek ki... Bence Can karakterindeki sorun, aşırı antipatik olması. Seyirciyle duygusal bağ kuramıyor. Senaristlerin, "eski sevgilisini kaybeden adam" etiketi bile bu duygusal bağı kurmamıza yetmedi. Bazen olmayınca olmuyor işte.

İstanbullu Gelin yurt dışında da büyük ilgi gören bir dizi. Neredeyse her hafta yeni bir ülkede yayına giriyor. Bu yüzden öyle kolay kolay final yapmaz!.. Ama her sezon, tıpkı bu sezon da olacağı gibi irili ufaklı kayıplar verir... Bazı kayıplar öyle ani olur ki, sezon finalini bile bekleyemez! Örneğin kemik kadrodan iki karakteri önümüzdeki bölümde kaybedeceğiz gibi görünüyor. Boran Ailesi mensubu Murat ve yeni gelin Bade, sezon finalini beklemeden diziden ayrılacaklar.