İsimsizler neden bitti? İsimsizler final son 27. bölüm izleme linki!

İsimsizler final 27. Bölüm izleyici karşısına çıkıyor. İsimsizler izleyiciyi hüsrana uğrattı. İsimsizler dizisi neden final yaptı? Oyuncuları arasında Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Kayra Şenocak, Çağkan Çulha gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor. Daha sonra dizinin yayın günü değiştirildi ve cumartesi gününe alındı. Ancak istenen reytinglere ulaşamayınca final kararı alındı. İsimsizler son bölümde Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler. İsimsizler girdikleri son mücadeleden galip çıkabilecekler midir? Suikasti önleyip devleti hainlerden temizleyebilecekler midir? Yoksa kazanan Savcı ve Kudret mi olacaktır? İsimsizler son final bölümü izleme linki haberimiz içerisinde yer alacak.

İsimsizler 27. Son final bölümü izleyici tarafından merak ediliyor. İsimsizler neden final yaptı? İsimsizler son bölümde silahları kurtarmak için bastıkları terörist kampında kapana kısılmışlardır. Fakat hem mücadeleci ruhları hem de yardıma gelen Türk askerleri sayesinde kurtulmayı başarırlar. Silahları geri alıp İstanbul’a dönen İsimsizler, Kudret’in serbest bırakıldığını öğrenince onu yakalamak için ant içerler. Pes etmeyen Kudret ise Biruske ve Dayı’yı karşı karşıya getirecek şeytani bir plan hazırlar. Bu plan baba-kızın sonu mu olacaktır yoksa Kudret’in sonu mu? Diğer taraftan Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler. Oyuncuları arasında Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Kayra Şenocak, Çağkan Çulha gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor.

Daha sonra dizinin yayın günü değiştirildi ve cumartesi gününe alındı. Ancak istenen reytinglere ulaşamayınca final kararı alındı. İsimsizler son final bölümü izleme linki haberimiz içerisinde yer alacak.

İSİMSİZLER SON BÖLÜM İZLE - KANAL D

İSİMSİZLER FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

İsimsizler silahları kurtarmak için bastıkları terörist kampında kapana kısılmışlardır. Fakat hem mücadeleci ruhları hem de yardıma gelen Türk askerleri sayesinde kurtulmayı başarırlar. Silahları geri alıp İstanbul’a dönen İsimsizler, Kudret’in serbest bırakıldığını öğrenince onu yakalamak için ant içerler.

Pes etmeyen Kudret ise Biruske ve Dayı’yı karşı karşıya getirecek şeytani bir plan hazırlar. Bu plan baba-kızın sonu mu olacaktır yoksa Kudret’in sonu mu?

Diğer taraftan Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler.

İsimsizler girdikleri son mücadeleden galip çıkabilecekler midir? Suikasti önleyip devleti hainlerden temizleyebilecekler midir? Yoksa kazanan Savcı ve Kudret mi olacaktır?

İSİMSİZLER DİZİ KONUSU

İsimsizler dizisinin konusu şu şekilde; Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya'dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan'ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya'ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

İSİMSİZLER OYUNCULARI

Uğur Güneş (Kaymakam Fatih) Fatih, Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vaat eden bir diplomat iken bu görevinden son anda vazgeçer ve Virankaya Kaymakamı olmak için gönüllü olur.

Algı Eke (Doktor Elif Toprak) Ankara’lı olmasına rağmen tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine, tayini Güneydoğu bölgesine çıktığında tereddüt etmeden görevi kabul edecek kadar idealist genç bir kadındır aynı zamanda. İlk zamanlar göreve başladığı yöredeki bazı gruplara inanıp, bölgeye gelen askeri gücün ortalığı daha da yangın yerine çevirdiğine inanan doktor Elif, Kaymakam Fatih ile de bu yüzden sürekli karşı karşıya gelir. Ancak Elif’in şahit olduğu birçok olay Fatih ve ekibine yaklaştırır.

Bülent Alkış (Özel Harekat Polisi Hasan) Keskin nişancılık konusunda uzmandır. Hasan’a çevresindeki herkes “dayı” diye hitap eder. Hem saygı duyulan hem çekinilen bir yapısı vardır.  

Sedat Mert (Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay) Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış bir yüzbaşıdır. Paralel yapının kumpası sonucu hapishaneye girmiştir. 4 yıl içeride yattıktan sonra geri hizmetle askerliğe dönmüştür. 

Taner Ertürkler (Terörle Mücadele Polisi Ahmet) Başarılı bir emniyetçidir, tam bir saha adamıdır. Üstün hizmetlerinden dolayı pek çok kez ödüllendirilmiştir. 

Volkan Keskin (İstihbaratçı Kürşad) Trabzonlu olan Kürşad, teşkilatta istihbaratçı olarak çalışmaktadır ancak ailesi dahil hiç kimse çalıştığı kurumu bilmemektedir. 

Çağkan Çulha (Özel Harekat Polisi Murat) Askerliğini Van’da bir sınır karakolunda yapan Murat, bir gece karakola yapılan baskın sonucu üç arkadaşını şehit vermiştir ve tüm bu yaşadıklarından sonra polis olmaya karar verir.  İstanbul ve Ağrı’da görev yaptıktan sonra Virankaya’ya atanır.