İntikam Bir Aşk Hikayesi konusu ne, oyuncuları kimler? İntikam Bir Aşk Hikayesi Tv'de ilk kez yayınlanıyor!

İntikam Bir Aşk Hikayesi filmi 27 Haziran Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında Tv'de ilk kez yayınlanıyor. Başrollerini Nicolas Cage ve Talitha Bateman'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Johnny Martin oturuyor. Filmde bir kadın küçük kızın yanında saldırıya uğruyor ve bunlardan intikam almak için bir avukattan yardım istiyor. Peki, İntikam Bir Aşk Hikayesi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Başrollerinde ünlü oyuncu Nicolas Cage’in yer aldığı İntikam Bir Aşk Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D ekranlarında televizyonda ilk kez yayınlanan filmin yönetmenliğini Johnny Martin üstleniyor. Aksiyon ve gerilim dolu film izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmayı başarıyor. İşte Tv’de ilk kez yayınlanan İntikam Bir Aşk Hikayesi filmi oyuncuları ve konusu...

İNTİKAM BİR AŞK HİKAYESİ FİLMİ KONUSU NE?

Başrollerini Nicolas Cage’in üstlendiği Sarışın Bomba filminde; lüçük kızının gözlerinin için bakarak tecavüz edilen bir kadın uyandığında suratı dövülmekten paramparça olmuş öldü diye bir köşeye atılmış olarak bulur. Bethie saldırganları teşhis edebilir ancak saldırganlar çok başarılı bir avukat tutunca Teena'nın eli oldukça zayıflar. En sonunda suçlular hiçbir ceza almadan serbest bırakılır. Kadın o andan sonra çok değişecek ve bunu yapanların peşine düşecektir.

İNTİKAM BİR AŞK HİKAYESİ OYUNCULARI

Nicolas Cage

Talitha Bateman

Emily Sandifer

Joshua Mikel

Nicole Barré

Carlos Guerrero

Rocco Nugent

Dikran Tulaine