İntibah dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D İntibah konusu ne, oyuncuları kimler?

Namık Kemal'in kaleme aldığı ve edebiyatımızın ilk edebi romanı kabul edilen İntibah (Uyanış), BKM'nin yapımcılığında dizi olmaya hazırlanıyor. İntibah dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D İntibah konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları şimdiden araştırılmaya başlandı. Eser, esir eden bir aşkın masum, tutkulu, fırtınalar koparan nefes kesen hikayesini anlatıyor. İşte tüm merak edilenler...

Kanal D ekranlarında yeni sezonda yepyeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Yeni sezon için yine güçlü bir romandan uyarlanacak olan çok etkileyici bir dizi geliyor. BKM tarafından hazırlıklarına başlanan dizinin ismi İntibah olacak. İntibah dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D İntibah konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu.

İNTİBAH DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş, yeni dizinin ilk detaylarını paylaştı. Melek Gençoğlu ile Su Ersöz tarafından kaleme alınmakta olan İntibah dizisi bir dönem yapımı mı olacak yoksa günümüzde mi geçecek? İşte bu sorunun yanıtı henüz netleşmedi.

Dizi için oyuncuların netleşmesinin ardından Eylül ayında sete çıkılması ve Ekim ayında da ilk bölümün yayınlanması planlanıyor.

İNTİBAH KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Hilal Saral'ın yönetmenliğini yapacağı İntibah dizisi için başrol oyuncuları konusunda da titiz bir çalışma yürütülüyor.

Eser, esir eden bir aşkın masum, tutkulu, fırtınalar koparan nefes kesen hikayesini anlatıyor.