İlk günden beri saklanıyordu! Masumlar Apartmanı'nda acı gerçekler ortaya çıkıyor!

Bu sezonun en iyi yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı, her hafta Salı günü izleyicisi ile buluşuyor. Bu hafta Salı günü dizinin 23. yeni bölümü, TRT 1 ekranlarına gelecek. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı bu bölüm gerçeklerin peşinde. İlk bölümden itibaren saklanan gerçekler ortaya çıkacak…

Profesör Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, farklı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok sevildi. Bu haftaki bölüm de heyecanla bekleniyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı'nda, bu hafta tüm bulmacalar çözülecek. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Esra Han'ın sırrını öğrenir. Han Esra'ya geçerli bir açıklama yaptığını ve durumu kurtardığını düşünür. Ancak Esra çok daha fazla şey görmüştür. Çaresiz kalan Esra durumu İnci'ye anlatır. Başlarda şüpheli olan İnci'nin elinde bir kanıt vardır artık.

Naci ise yıllar sonra kavuştuğu Safiye'sine daha çok vakit ayırır. İlk yaptıklarından daha güzel sürprizler yapar ancak hayat siz plan yaparken başınıza gelenlerdir. Naci, bildiği sonuna yaklaşıyor.

Hikmet'in hastalığı yüzünden yaşadığı kafa karışıklığı, Gülben ve Esat'ı çok zor bir durumda bırakır. Neriman ise okulda Gamze'nin meydan okumasını kabul eder ve yepyeni bir heyecan keşfeder. Bu keşif, onu hiç tanımadığı tehlikeli sulara yönlendirir.