İlişki Durumu Karışık 20. bölümüyle gülme krizine soktu

İlişki Durumu Karışık 20. bölümü ekranlara geldi. Show TV’nin eğlenceli dizisi büyük bir sürpriz ile izleyicileri şaşkına çevirdi.

Eğlenceli dizide Ayşegül ve Can bebek sürprizi ile şaşkına dönüyor. Başrollerinde Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.

İlişki Durumu Karışık 20. bölümü izlemek için tıklayınız

Bebek sürprizi, çifti yeni bir maceraya çıkarıyor 

Show TV’nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık’ta bu hafta Ayşegül ve Can’ı bebek sürprizi bekliyor. Efe ve Ece’nin geçirdiği büyük kaza herkesi derinden sarsar. İkisinin ölmesi üzerine açıklanan vasiyette çiftin bebeklerini Ayşegül ve Can’a bırakması ikisinde de soğuk duş etkisi yaratır. Öte yandan Murat Ayşegül'e olan duygularının etkisiyle Elif'e beklenmedik bir öneri sunar. Elif girdiği oyunun içinde çırpınırken yeni bir hamleye girişir. Bu hamle her şeyi daha da çıkmaza sokar. İsmail'in mirasını Ayşegül'e bırakacağını öğrenen Mediha ise kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ayşegül ve Can hayal bile edemeyecekleri bir sorumlulukla baş başa kalırlar. Karşılarına çıkan bu sürpriz gelişme her şeyi temelinden sarsar. İkili hiç yaşamadıkları renkli bir deneyimin ortasına savrulur.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların iç içe girdiği İlişki Durumu: Karışık dizisi sıcacık senaryosuyla her Cumartesi saat 20:00’de Show TV ekranlarında