Atv İkimizin Sırrı ilk bölüm kesintisiz izle! İkimizin Sırrı 1. bölüm izle tek parça!

Yapımcılığını Üs Yapım Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı İkimizin Sırrı dizisi dün akşam ilk bölümüyle yeniden ekrana geldi. İkimizin Sırrı dizisinin oyuncuları arasında; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengiroğlu, Ahsen Türkyılmaz yer alıyor.

Atv'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı dün akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına yeniden çıktı. Pazar akşamları ekrana gelecek olan dizinin dün akşam ilk bölüm tekrarı verildi. İkimizin Sırrı dizisinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstleniyor, yönetmenliğini Cem Akyoldaş yürütüyor. Bir anne kızın yaşam mücadelesini anlatan dizide beklenmedik trafik kazası anne-kızın hayatını bambaşka noktaya getirir..

İKİMİZİN SIRRI 1. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

İKİMİZİN SIRRI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva ayakta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda kocasının karanlık adamlara olan yüklü borcu nedeniyle başı belaya girmiştir.

Bir yandan kötü adamlardan kaçarken diğer yandan hayat mücadelesi veren anne-kızın yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir.

Yıllardır hayalini kurduğu mekânın açılışıyla uğraşan Alp'in hayatı ise tam yoluna girecekken geçmişten gelen bir figür ile sarsılır, hayatı alt üst olur

İKİMİZİN SIRRI KONUSU NEDİR?

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

İKİMİZİN SIRRI HANGİ GÜN?

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı, her pazar akşamı yeni bölümleri ise saat 20:00'de izleyici karşısında olacak.

İKİMİZİN SIRRI OYUNCULARI KİMLER?

Leyla Feray - Neva Canpolat

Aras Aydın - Alp Karahun

Dolunay Soysert - Seylan Sorgun

Tülay Günal - Türkan Karahun

Engin Alkan - Kasım Karahun

Bestemsu Özdemir - Ece Kaya

Ceyhun Mengiroğlu - Emir Karahun

Ahsen Türkyılmaz - Hayal Canpolat