İçimizden Biri konusu nedir, oyuncuları kimler? İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak?

İçimizden Biri dizisi yoğun olarak aranan konularda oldu. Show Tv'nin final yapan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yönetmeni Ersoy Güler olacak. Bu yaz birçok dizi televizyonda seyircilerin karşısına çıkacak. Peki, İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İçimizden Biri konusu ne, oyuncuları kimler? Haberimizden detaylara ulaşabilirsiniz.

İçimizden Biri dizisi yönetmen koltuğunda Ersoy Güler oturacak. Show Tv'de her cumartesi yayınlanan dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen ismin yeni dizisi merak konusu oldu. Peki, İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İçimizden Biri konusu ne, oyuncuları kimler?

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yönetmeni ve senaristi Ersoy Güler'in İçimizden Biri dizisinin de yönetmenliğini yapacağı söylendi.

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi Show TV'de yayınlanacak.

İçimizden Biri dizisinin çekimlerinin Temmuz sonunda Marmaris'te başlaması planlanıyor.

İÇİMİZDEN BİRİ KONUSU NEDİR?

İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva'nın sıra dışı aşkı anlatılacak.

İÇİMİZDEN BİRİ OYUNCULARI KİMLER?

Geçtiğimiz günlerde diziye katılan ilk isim ortaya çıkmıştı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş, İçimizden Biri dizisinin de kadrosunda yer alacak.

Ayrıca diziye katılan bir diğer ismin de usta oyuncu Mustafa Avkıran olduğu belirtilmekte.