İçerde yeni 24.bölüm fragmanı son bölüm Show TV'de-izle Celal'in planı işliyor

İçerde son bölüm, büyük uyuşturucu baronu Hande’nin diziye dahil olmasıyla nefes kesti. Bu hafta yayınlanan İçerde son bölümde, kumarhane baskınının yankıları sürerken, Sarp ve Yusuf bu baskında Celal’in parmağı olduğuna emindir. Celal ve Handan için yolun sonu da gözükmeye başladı. İçerde 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde son bölüm nefes kesen sahnelerle ekranlara geldi. İçerde’nin bu hafta yayınlanan 23. bölümünde, kumarhane baskınında Celal’in parmağı olduğunu düşünen Sarp ve Yusuf, hem Celal hem de Handan için çemberi daraltmaya başladılar. Eylem ise Mert’in muhbir olduğu yalanına inanmaya başladı. İçerde 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna izleyiciler yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izlenebilecek.İçerde 24. yeni bölüm fragmanın öncesi dizinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.

İÇERDE 24. BÖLÜM İLK SAHNE 

?

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp ve Yusuf kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar. Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır. Yusuf Organize'deki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır. Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbiri olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır. Melek mütevazi bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE - SHOW TV

İÇERDE DİZİSİ KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.