İbo Show'a rakip mi geliyor? Sibel Can Ve Hakan Altun'un Yeni Programı ‘Şarkılar Bizi Söyler' çok iddialı!

Sunuculuğunu fantezi müziğin güçlü sesleri Sibel Can ve Hakan Altun'un üstlendiği, Kanal D'nin yeni müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler' 25 Şubat Perşembe akşamı ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçılara, klarnetin ustası Hüsnü Şenlendirici de eşlik edecek. Yeni yapım, İbo Show'a benzerliği ile de dikkat çekti. Farklı günlerde yayınlanacak programlar birbirine rakip olabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Güçlü sesleri ve şarkılarıyla müzik dünyasının en sevilen kadın ve erkek vokalistlerinden olan Sibel Can ve Hakan Altun yeni müzik programları Şarkılar Bizi Söyler ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Her hafta, başarılı sanatçıların şarkıları, müzisyen dostları ve akılda kalan unutulmaz besteler ile müzik ziyafeti yaşamaya hazır olabiliriz. Normalde bu tarz yapımlar hafta sonu yayınlanır ancak Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'in yayın gününü Perşembe olarak belirledi. İbo Show'a benzetilen müzik programı heyecanla bekleniyor.

Üç sanatçının yer aldığı yeni müzik programı Şarkılar Bizi Söyler'in tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Tanıtım filmi, sosyal medyada hayranlar tarafından çok beğenildi ve büyük övgüler aldı. İstanbul'a yakın bir köyde çekimleri tamamlanan tanıtım filminde, Sibel Can'ın güzelliği, Hakan Altun'un kamyondaki eğlenceli anları çok beğenildi. Tanıtımda unutulmaz şarkılar ile eğlenceli anlar yaşatan ünlü şarkıcılar, besteleri ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşatmaya geliyor.

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği, yürütücü yapımcılığını ise Hülya Sepken'in yaptığı eğlence ve müzik programı müzikseverler arasında büyük ilgi uyandırdı.