İbo Show 15 Mayıs yeni bölüm neden yok? İbo Show bu akşam yayınlanmayacak mı? İşte detaylar...

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alan İbo Show, Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Bu akşam yayın akışında yeni bölümü yer almayan yapım için izleyenler İbo Show 15 Mayıs yeni bölüm neden yok? İbo Show bu akşam yayınlanmayacak mı? sorularına yanıt aramaya başladı. 9 yıl aradan sonra ekrana dönen yapım seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Star Tv'de ekrana gelen yapım İbo Show cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor. Her hafta birbirinden farklı konukların katıldığı yapım seyirciden tam alıyor. Sevilen yapım bu akşam yayında özel bölümü ile ekrana geldi. Bu sebeple izleyenler, İbo Show 15 Mayıs yeni bölüm neden yok? İbo Show bu akşam yayınlanmayacak mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte tüm detaylar...

İBO SHOW BU AKŞAM YOK MU?

Star Tv'de yayınlanan yapım bu akşam seyircilerinin karşısına bayram özel bölümü ile çıkacak. Yeni bölümlerin haftaya yayınlanması bekleniyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı 'İbo Show' bu hafta müzik ve eğlenceye doyacağınız keyif dolu bir geceye imza atacak.

İBO SHOW

İbo Show, İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve 19 Kasım 1993 tarihinde yayımlanmaya başlayan talk-show programı. İlk sezonu Kanal 6'da yayımlanmış daha sonra Star TV, atv, Show TV ve Beyaz TV gibi kanallara geçmiştir. Özellikle, 1990'lı yıllardaki programıyla reyting rekorları kırmıştır ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Olgun Şimşek ve Evrim Akın gibi oyuncular program içinde kısa skeçlerde oynamışlardır.

2010'lu yıllarda HD yayın yapmaya başlamıştır. Program, 13 Mart 2011 tarihinde İbrahim Tatlıses'in yaşadığı olaylardan sonra Beyaz TV'de sona ermiştir. Toplam 18 sezon, 642 bölüm yayımlandı. Programın tüm bölümleri ve programdan kesitler İbrahim Tatlıses'in YouTube kanalı üzerinden yayımlanmaktadır. 31 Ekim 2020'de yeni sezonu ile Star TV'de başlaması planlanan program 30 Ekim 2020'de olan İzmir Depremi nedeniyle ileri tarihe ertelenmiş, 14 Kasım 2020 tarihinde Star TV'de tekrar yayımlanmaya başlamıştır.