Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 filmin oyuncuları kim, konusu nedir?

Hükümet Kadın 2 filminde Demet Akbağ'a başrolde Sermiyan Midyat da eşlik ediyor. Star Tv'de 22 Ağustos 2021 tarihinde ekrana gelen Hükümet Kadın 2 filmin oyuncuları, konusu ve çekildiği tarih merak konusu oldu. Filmde izleyiciler, Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanıklık ederken aynı zamanda internet aramalarında''Hükümet Kadın 2 filmin konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman ve nerede çekildi?'' sorularına yanıt arıyor....

Hükümet Kadın 2 filmi Star TV'de ekrana geldi. Sermiyan Midyat'ın aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu Hükümet Kadın 2 adlı filmde kahkaha dolu anlar yaşandı. Okuma yazması olmayan Xate Midyat Belediye Başkanı olmasıyla başlayan hikaye izleyicileri ekrana kilitledi. Peki Hükümet Kadın 2 filmin konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman ve nerede çekildi?

Hükümet Kadın 2 filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat üstleniyor. Filmde Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesi anlatır. Yerli komedi türünde yapımdır. Demet Akbağ'a başrolde Sermiyan Midyat da eşlik ediyor.

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU NEDİR?

Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren 'erken seçim' kararıdır.

HÜKÜMET KADIN 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın dikkat çeken oyunculukları ile beyazperde de ilgiyle izlenen Hükümet Kadın 2 filmi Mardin'in Midyat ilçesine bağlı bir köyde çekildi.

HÜKÜMET KADIN 2 FİLMİN OYUNCULARI KİMLER?

Demet Akbağ

Sermiyan Midyat

Gülhan Tekin

Ercan Kesal

Bülent Çolak

Burcu Gönder

Haki Biçici

Olgun Toker

Bahadır Efe

Elif Erdoğan

Levent İdem