How I Met Your Father ne zaman başlayacak? How I Met Your Father oyuncu kadrosu belli mi?

How I Met Your Father dizisi seyircilerin karşısına çıkıyor. How I Met Your Mother'ın yan dizisi olarak hayata geçecek. Dizide Sophie karakteri eşiyle tanışma hikayesini arkadaş grubuyla yaşadıklarının oğluna anlatacak. Peki, How I Met Your Father ne zaman yayınlanacak? How I Met Your Father oyuncuları kimler?

How I Met Your Father, bir zamanların en çok izlenen durumu komedi dizisi How I Met Your Mother'ın yan dizisi olacak. Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger dizinin senaryosunu yazacak. Dizi Hulu kanalında izleyenlerin karşısına çıkacak. How I Met Your Father ne zaman yayınlanacak? How I Met Your Father oyuncuları kimler?

HOW I MET YOUR FATHER NE ZAMAN YAYINLANACAK?

How I Met Your Father dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Gelişmeler geldikçe haberimize eklenecektir.

HOW I MET YOUR FATHER OYUNCULARI KİMLER?

How I Met Your Father dizisinin başrolünde Hilary Duff yer alacak. Duff, Sophie karakterine hayat verecek. Hilary Duff aynı zamanda dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

Dizinin senaristleri ise, 'Love, Victor' dizisinin de yaratıcıları olan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger.

How I Met Your Mother dizisinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas da yönetici yapımcı görevini yürütecek.

Hulu'nun basın açıklamasında konuşan Duff, How I Met Your Mother'ın büyük bir hayranı olduğunu söyleyerek, "Carter ve Craig bana güvendikleri için onur duyuyorum ve hatta biraz da gerginim. Isaac ve Elizabeth mükemmeller, onlar ve diğer herkesle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

How I Met Your Father projesi, 5 yıl önce yine gündeme gelmiş ancak dizi, CBS kanalı yetkililerinin beğenmemesi üzerine pilot bölümünün ardından iptal edilmişti.