Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 8 filmi oyuncuları kimler, konusu ne?

Sevilen film serisinin 8. filmi olan Hızlı ve Öfkeli 8 Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda daha önceki filmlerde de rol alan Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris gibi isimler yer alırken Dwayne Johnson ve Jason Statham da eşlik ediyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 8 filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi nedir?

8 Temmuz Çarşamba akşamı Star Tv’de yayınlanan Hızlı ve Öfkeli 8 filmi oyuncuları ve konusu ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. 2017 yılında Felix Gary Gray yönetmenliğinde vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 8 filmi oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson gibi tanıdık isimler yer alıyor. Filmde suç dünyasından uzaklaşan ekibimizin başı Chiper ile birlikte tekrar belaya giriyor. İşte Hızlı ve Öfkeli 8 filmi konusu ve oyuncuları…

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİ KONUSU NE?

Yıllardır birlikte çalışan, adeta aile gibi olan ekibin beyni Dominic Toretto (Vin Diesel), eşi Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher'ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet etmiştir. Cipher tam bir teknoloji dehasıdır ve gerçek bir kaos çıkarabilmek için Dom'u da yanına çekmiştir. Bu olayın şokunu atlatmaya çalışan ekip, Cipher ve Dom'u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw'un (Jason Statham) da yardımına ihtiyaç duyacaktır.

HIZLI VE ÖFKELİ 9 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs film sektörünü de etkiledi. Yayın tarihi çok daha erken olan HIzlı ve Öfkeli 9 filmi seneye ertelendi. Vin Diesel yaptığı açıklamayla 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin erteleme kararını duyurdu ve hayranların filmi mayıs ayında izlemesinin pek mümkün görünmediğini söyledi.

Filme olan heyecan ve beklentinin farkında olduklarını da dile getiren Diesel, bunun hayal kırıklığı yaratan ama gerekli olan bir karar olduğunu söyledi.

Filmin yaklaşık 1 yıl ertelendiği ve yeni vizyon tarihinin 2 Nisan 2021 olarak ayarlandığı duyuruldu.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 OYUNCULARI

Vin Diesel Rolü : Dominic Toretto

Dwayne Johnson Rolü : Hobbs

Jason Statham Rolü : Deckard Shaw

Michelle Rodriguez Rolü : Letty "Ortiz" Toretto

Tyrese Gibson Rolü : Roman Pearce

Charlize Theron Rolü : Cipher

Ludacris Rolü : Tej Parker

Nathalie Emmanuel Rolü : Ramsey

Scott Eastwood Rolü : Little Nobody

Kurt Russell Rolü : Mr. Nobody

Helen Mirren Rolü : Mrs. Shaw

Lucas Black Rolü : Sean Boswell

Elsa Pataky Rolü : Elena