Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 7 filmi bu akşam saat 20:00'da Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Jason Statham, Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson ve Michelle Rodriguez'in olduğu Hızlı ve Öfkeli 7 izleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Peki, Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? İşte film hakkında tüm merak edilenler...

2015 yılında vizyona giren Amerikan aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli 7 bu akşam saat 20:00'da Kanal D ekranlarında seyircisinin karşısına çıkacak. Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak konusu oldu. Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film izleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşatacak...

HIZLI VE ÖFKELİ 7 KONUSU NEDİR?

Dominic Toretto ve arkadaşları artık eskiden olduğu gibi suç dünyasından uzaklaşmaya karar vermişlerdir. Hikayenin öncesinde Owen Shaw'u hastanede yoğun bakıma gönderdikten sonra yollarını ayırmışlardır. Ancak Shaw'un kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham) ona bunları yapanları bulup intikamı almak için ilk önce Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye yemin etmiştir.

Aynı zamanda Jakarde adlı Somalili bir terörist ve Mr. Nobody diye bilinen bir üst düzey hükumet görevlisi, Tanrının Gözü isminde çok önemki bir bilgisayar yazılımını ele geçirmek istemektedirler. Toretto takımı bir araya getirerek güzel bir anlaşma yapar. Bu plana göre tanrının gözünü ele geçirerek peşlerinde ki Shaw 'dan da kurtulacaklardır. Fakat planlar istedikleri gibi ilerlemez peşlerinde ki kötü adam Dom'dan daha zeki çıkacaktır ve takım olarak büyük tehlikeler yaşayacaklar.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 OYUNCULARI KİMLER?

Hızlı ve Öfkeli 7 filminin oyuncu kadrosunda; Vin Diesel, Jason Statham, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Djimon Hounsou, Tony Jaa ve Ronda Rousey gibi isimler yer alıyor.