Hikaye kötü bitecek… Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye ve Naci aşkının sonu geliyor

Bu sezonun en sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin 24. bölüm fragmanında ise dikkatleri çeken bir detay var. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri ile Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakterinin dillere destan aşkı bitecek. Safiye'ye tekrar hayatı sevdiren Naci'nin gidişi izleyiciyi de bir hayli üzecek.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, yine etkileyici bir bölüm ile geliyor. 2 Mart akşamı yayınlanacak bölümde, Safiye İstanbul'un güzelliklerini görecek. Safiye'nin normalden farklı sakin ve mutlu ruh hali, izleyiciyi de sevindirecek. Ancak bu mutluluk uzun sürmeyecek. Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakterinin izleyiciler tarafından çok sevildiği için dizideki süresi uzatıldı. Ancak Naci'nin gidişi kesin.

Naci, Safiye'nin yüzünü güldürdü. Sürekli bağırıp çağıran Safiye, Naci'nin gelişi ile biraz olsun sakinleşti. Evden dışarı adımını atamayan Safiye, dışarı çıkar hatta eğlenir oldu. Ancak bu mutluluk hüsranla bitecek.

Naci, bir süre daha dizi olacak ama ölmesi ise kesin... Sonuç olarak, Safiye'yi çok büyük bir hayal kırıklığı da bekliyor.

Naci, "Sen benim en güzel hikayemsin" diyerek bir kez daha gönüllere seslenecek. Naci'nin çöp evde Safiye'nin yanında olması da dizide yine dikkat çeken sahnelerden birisi olacak.