Hercai'de o sahne ortalığı karıştırdı! Dizinin hayranları senaristlere çok kızdı

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrolünü üstlendiği Hercai dizisi her Pazar olduğu gibi bu Pazar da ATV ekranlarında izleyiciler ile buluştu. Özellikle Miran ve Reyyan ikilisinin aşklarına hayran kalan dizi izleyicileri senaryonun farklı hikayesini de çok beğeniyor. Ancak dün yayınlanan bölümde; Miran'ın hamile eşi Reyyan'a bağırması dizinin hayranlarını oldukça kızdırdı. Diziyi büyük bir heyecanla izleyen sosyal medya kullanıcı, “Reyyan'a hamileyken bile senaristlerin yaşattıklarına pes diyorum” yorumunu yaptı.

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai, dün 58. Bölümü ile ekranlara geldi. Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisini bir araya getiren dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dün akşamki bölümde Miran bir sırrı daha öğrenmenin şaşkınlığını yaşadı ve eşinin üzerine çok gitti. Azize Aslanbey'e ne olduğu bilmeyen ve merak eden Miran aldığı yanıt ile şaşkına döndü.

Reyyan bu gerçeği Miran'dan saklamıştı. Gerçeğin ortaya çıkması ile birlikte Miran ve Reyyan ikilisinin arası açıldı. Azize hanım Dilşah'ın bıçakladığını öğrenen Miran ne yapacağını bilemedi. Ancak Miran'ın hamile eşi Reyyan'a bu süreçte yüklenmesi izleyicilerin tepkilerine neden oldu. Birçok Hercai hayranı sosyal medya paylaşımlarında dizinin senaristlerine çok kızdı.

Bir dizi takipçisi, "Miran şu kızın üstüne çok gidiyorsun. Düşük yaparsa hiç acımam sana" diye yorum bıraktı. Başka bir takipçi ise, "Reyyan'a hamileyken bile senaristlerin yaşattıklarına pes diyorum" dedi.