Hercai ne zaman final yapacak, tarih belli oldu mu? Hercai 67. bölüm full izle, kesintisiz!

Hercai finali hakkında izleyenler detaylı bilgi almak istiyor. Her pazar Atv'de izleyenlerin karşısına çıkan yapım severek takip ediliyor. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı dizi senaryosunu Sema Ali Erol kaleme alıyor. Son zamanlarda dizinin final yapacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Hercai ne zaman final yapacak? Hercai final tarihi belli oldu mu? İçeriğimizden Hercai 67. bölümüne ulaşabilirsiniz.

Hercai dizisi pazar akşamları Atv'de yayınlanıyor. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı yapımın final yapacağı konuşuluyor. Uzun süredir ekranlarda yer alan yapım başladığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. Hercai ne zaman final yapacak? Hercai final tarihi belli oldu mu? İşte Hercai 67. full izleme linki!

HERCAİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Atv'nin Mia Yapım imzalı dizisi Hercai'nin veda tarihi belli oldu. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'i buluşturan dizi 69. bölümde ekrana veda ediyor. Mardin'de çekilen dizi bu yıl yayın günü pazar gününe alınmıştı.

HERCAİ 67. BÖLÜM FULL İZLE!

HERCAİ 67. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Umut'un, Füsun'un adamları tarafından kaçırılmasıyla hem Reyyan'ın hem de Miran'ın dünyası başına yıkılmıştır. Miran kararlıdır, bir söz verir sevdiği kadına; neye mal olursa olsun oğlunu bulacak ve eve getirecektir.

Bu amaçla Füsun'un karşısına çıkar ve ne istediğini sorar. Füsun, Miran'ın anlaşma teklifi karşısında şaşkındır. Ondan yerine getirilmesi hayli güç bir şey yapmasını ister. Miran düşünmeden kabul eder.

Ancak bu kez oğluna kavuşmasının önündeki engel babaannesidir. Azize, Umut'u kendi yöntemleriyle almayı kafasına koymuştur. Miran'a yardım eden sürpriz isim kim? Füsun'un akıbeti ne olacak?

Arıza final mi yapıyor? Arıza neden final yapıyor? İşte finalde yaşanacaklar...