Hercai 66.bölümde neler oluyor? Hercai 66. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Hercai 66. bölümü için merakla beklenen 2. fragman yayında. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların yeni dizisi Hercai 66. bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Hercai 66. bölüm fragmanı ve yeni detaylar haberimizde.

Hercai dizisi 66. yeni bölüm için geri sayım başladı. Pazar akşamı ekrana gelecek olan Hercai 66. yeni bölüm 2. fragmanı izleyicisiyle buluştu. Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Hercai dizisi 66. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

Hercai, 66. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi Hercai dizisinde Zehra, kızını kaybetme ihtimalinin acısı ile yıkılıyor.

Kadrosunda Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu) ve Zuhal Yalçın (Asiye) gibi isimleri barındıran Hercai'nin yeni bölüm 4 Nisan Pazar akşamı ATV'de.

HERCAİ 66. BÖLÜM 2. FRAGMANI


MİRAN İÇİN YENİDEN İNTİKAM VAKTİ Mİ?

Aldıkları haberle perişan olan Şadoğulları'nı yeni ve zorlu bir süreç beklemektedir. Miran kendini büyük bir çıkmazda hissetmekte ve bu durumdan kurtulabilmek için çabalamaktadır. Destek ise hiç beklemediği birinden gelir.

Nasuh ve Azize arasında ipler yeniden gerilirken Cihan aldığı kararla harekete geçer.

Hazar kimin kurşunuyla vuruldu? Reyyan yaşayacak mı?