Hercai 63. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! Hercai yeni bölüm için heyecan dorukta

Hercai dizisi 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Pazar akşamları reyting rekoru kıran Hercai dizisi, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. İşte Hercai 63. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Hercai 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Hercai dizisi 63. yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Hercai 63. yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde...

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai her Pazar akşamı saat 20.00'da seyirci ile buluşuyor.

HERCAİ 63. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


HERCAİ 63. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hercai dizisi yeni bölümünde; Dilşah, Reyyan'ın Miran'dan gizlediği gerçeği öğrenmiş, elindeki belgeyi Reyyan'a koz olarak kullanmaya başlamıştır. Fakat Reyyan ne olursa olsun kararından dönmeyecektir.

Fakat Umut'a kendini unutturmayacak anlar bırakmak istemektedir. Düşmanlık ve kin yüzünden bir en basit mutluluklardan bile eksik kaldıklarını fark eder. Doğru dürüst bir düğün resimleri bile yoktur oğullarına bırakacakları.

Miran, sevdiği kadının aldığı bu önemli karardan bihaber, oğlu ve karısının içlerinde hiçbir şeyin uhde kalmaması için harekete geçer. Yarım kalan ne varsa tamamlayacaktır. En başta da düğün.

Bu büyük sevdayı, bir düğünle taçlandıracaklardır. Onlar mutluluklarını tamamlayacak bir düğünün hazırlıkları için uğraşırken, Azat ve Gönül'de aşkları ve hayatları adına çok önemli bir karar alırlar.

Aldıkları bu karar, küllenmiş kinlerin yeniden alevlenmesine neden olacak, Reyyan ve Miran'ın barış ve huzur için inşa ettikleri yeni ortamı çatırdatmaya başlayacaktır.