Hercai 63.yeni bölüm fragmanı yayında mı? Hercai 62. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi!

Hercai 62. son bölümü ile Atv'de dün akşam ekrana geldi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Pazar akşamları reyting rekoru kıran Hercai, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Peki Hercai 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai dizisi 62. son bölümü aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Hercai dizisi 63. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Hercai 62. son bölümünde Miran, sevdiği kadının aldığı bu önemli karardan bihaber, oğlu ve karısının içlerinde hiçbir şeyin uhde kalmaması için harekete geçer.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai her Pazar akşamı saat 20.00'da seyirci ile buluşuyor.

Miran ile Reyyan aşkını anlatan dizi birçok izleyici tarafından sevilerek takip ediliyor.

HERCAİ 63. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Hercai 62. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

HERCAİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Hercai, Mardin ilinin Midyat ilçesinde çekilmektedir.

HERCAİ 62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dilşah, Reyyan'ın Miran'dan gizlediği gerçeği öğrenmiş, elindeki belgeyi Reyyan'a koz olarak kullanmaya başlamıştır. Fakat Reyyan ne olursa olsun kararından dönmeyecektir.

Fakat Umut'a kendini unutturmayacak anlar bırakmak istemektedir. Düşmanlık ve kin yüzünden bir en basit mutluluklardan bile eksik kaldıklarını fark eder. Doğru dürüst bir düğün resimleri bile yoktur oğullarına bırakacakları.

Miran, sevdiği kadının aldığı bu önemli karardan bihaber, oğlu ve karısının içlerinde hiçbir şeyin uhde kalmaması için harekete geçer. Yarım kalan ne varsa tamamlayacaktır. En başta da düğün.

Bu büyük sevdayı, bir düğünle taçlandıracaklardır. Onlar mutluluklarını tamamlayacak bir düğünün hazırlıkları için uğraşırken, Azat ve Gönül'de aşkları ve hayatları adına çok önemli bir karar alırlar.

Aldıkları bu karar, küllenmiş kinlerin yeniden alevlenmesine neden olacak, Reyyan ve Miran'ın barış ve huzur için inşa ettikleri yeni ortamı çatırdatmaya başlayacaktır.

HERCAİ DİZİSİ KONUSU

Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlanlarından habersizdir.

İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek!

HERCAİ OYUNCULARI KİMLER?

Akın Akınözü ( Miran Karakteri)

Ebru Şahin (Reyyan Karakteri)

Ayda Aksel (Azize Karakteri)

Serhat Tutumluer ( Hazar Karakteri)

Gülçin Şantırcıoğlu (Sultan Karakteri)

Tansu Taşanlar ( Azat Karakteri)

Oya Unustası (Gönül Karakteri)

Gülçin Hatıhan (Handan)

İlay Erkök ( Yaren Karakteri)

Yapım: Mia Yapım

Yapımcı: Banu Akdeniz

Yönetmen: Ali İlhan

Senaryo: Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan, Pelin Gülcan, Nergiz Herdem İnce

Oyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök