Hercai dizisi yeni bölümde Miran ve Reyyan'ı zor günler bekliyor... Hercai 60. yeni bölüm fragmanı yayında!

Hercai'nin 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santarcığlu ve Serhat Tutumluer'in yer aldığı Hercai dizisi 60. bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. İlk ipuçlarını belirleyen Hercai dizisi 60. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Hercai 60. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizi hayranları yine bir çok sırrın ortaya çıktığı 59. bölümün ardından yayına giren Hercai 60. yeni bölüm fragmanı heyecanlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Hercai 60. yeni bölümde Miran ve Reyyan birbirlerinin hasretine dayanamazken hem Hazar'ın hem de Azize'nin haline çok üzülen Nasuh'un aklına bir çare gelir.

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Mardin'de iki düşman aşiret arasında yaşanan olayları konu alan dizide bir an olsun entrika ve heyecanın dozu düşmüyor. İki düşman aşiretin torunu olan Miran ve Reyyan'ın dillere destan aşkını konu alan Hercai dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana yakaladığı izleyici kitlesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar ve İlay Erkök paylaşıyor.

Dizi severler yayınlanan fragmanda ipucu arıyorlar. Füsun'dan Azize'nin gerçek oğlu olduğunu duyan Hazar büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Miran ise babasına destek olur fakat o da olup bitenler karşısında çok üzgündür. Bir taraftan da bu sırrı bilen ve ona söylemeyen Reyyan'a çok tepkilidir. Reyyan ise Miran'ın onu anlamamasına çok üzülür.

Azat ve Gönül için birbirlerine karşı koymak her geçen gün çok zorlanırlar Cihan, Yaren'in isteğiyle ailesini alıp Mardin'i terk edip İstanbul'a gitmeye karar verirler. Füsun öğrendiği korkunç gerçekle harekete geçer fakat onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Miran ve Reyyan birbirlerinin hasretine dayanamazken hem Hazar'ın hem de Azize'nin haline çok üzülen Nasuh'un aklına bir çare gelir.

HERCAİ 60.BÖLÜM FRAGMANI


HERCAİ 59. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Füsun'dan Azize'nin oğlu olduğunu öğrenen Hazar büyük bir şok yaşamaktadır. Miran babasına destek olur ancak o da olup bitenler karşısında çok şaşkındır.

Bir yandan da bu sırrı bilen ve ona söylemeyen Reyyan'a tepkilidir. Reyyan ise Miran'ın onu anlamamasına içerler.

Azat ve Gönül için birbirlerine karşı koymak her geçen gün zorlaşırken Cihan, Yaren'in isteğiyle ailesini alıp Mardin'i terk etmeye karar verir.

Füsun öğrendiği korkunç gerçekle harekete geçer ancak onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Miran ve Reyyan birbirlerinin hasretine dayanamazken hem Hazar'ın hem de Azize'nin haline üzülen Nasuh'un aklına bir çözüm gelir.

Ancak bu işlerin iyice içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olacaktır.

HERCAİ DİZİ KONUSU

Midyat'a İstanbul'dan bir işadamı olarak memleketine gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan başka şeylerde olmasını ister: torunu Reyyan ile evlenmek istediğini söyler.

Fakat, bölgenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir damat adayı dediği Miran için farklı planlar kurmaktadır. Ona bir torununu verecektir ama Reyhan'ı değil. Nasuh, Miran'ı kendi amaçlar için ikna etmeye çalışıyor, Miran'ın planlarından haberi yoktur.

İki adam arasındaki haberleşme meraklandırıyor, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını çok değiştirecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde inanılmaz bir aşk hikayesi başlayacaktır. Yakışıklı Miran ile Midyat'ın güzelliği dillere destan olan Reyyan evlenebilecekler mi?