Hekimoğlu dizisi 51. bölüm ile neden final yapıyor? Hekimoğlu 51. final bölümü fragmanı yayına girdi!

Hekimoğlu dizisi 51. bölüm için final fragmanı izleyicisiyle buluştu. Uzun süredir televizyon ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi düşen reytingler yüzünden 51. bölümü ile final kararı aldı. Dizi, izlenme oranlarının beklenenin altında kalmasından ötürü final kararı vermesi takipçilerini hüzne boğdu. Peki Hekimoğlu dizisi 51. final bölümünde neler olacak? İşte o ayrıntılar

Hekimoğlu 51. bölümü ile final kararı aldı. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren Hekimoğlu dizisinin 51. final bölümü fragmanı yayına girdi. Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Hekimoğlu 51. bölümü ile neden final yapacağı dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Dizi ile ilgili tüm yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi için yolun sonu geldi. İyi bir başlangıç yapan dizi gerisini getiremeyince kanal yönetimi dizinin fişini çekmeye karar verdi. Dizi, 51. bölümüyle ekranlara veda edecek.

HEKİMOĞLU DİZİSİ 51. BÖLÜM FRAGMANI


ATEŞ, İPEK İLE YAKINLAŞMAYA BAŞLIYOR!

Ateş Hekimoğlu 40'lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Final bölümünde; Ateş, zor bir vakanın peşindeyken Memoli, yeni bir hastane için İpek'ten referans almaya çalışıyor. İpek ise, Ateş'in kendisi ile ilgilenmesinden hoşnut bir şekilde onun oyununa katılıyor.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!