Hekimoğlu 36. yeni bölüm fragmanı izleme linki! Hekimoğlu 35. son bölümde neler oldu?

Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabı, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın paylaştığı Hekimoğlu 35. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Hekimoğlu 36. yeni bölüm fragmanı da dizinin sevenleri tarafından yakın takibe alındı. Dizinin 35. bölümünde ekip Hakimoğlu'nun sağlıklı kararlar verip veremediğini sorgulamaya başlıyor. Hekimoğlu 35. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hekimoğlu 36. yeni bölüm fragmanı yayında! Kanal D ekranlarında salı akşamları izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu 35. bölümü ile yine eğlenceli dakikalar yaşattı. İlk sezonundan bu yana büyük beğeni toplayan dizinini başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabı, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay yer alıyor. Dizinin 35. bölümünde İpek, son dönemde uğradıkları baskılar yüzünden Hekimoğlu'nun ilaçlarını azaltmaya karar verir. 

HEKİMOĞLU 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜM ÖZETİ

Babasıyla gittiği lunaparkta fenalaşan küçük Melis, apar topar hastaneye getirilir. Küçük kızı kurtarmak için Hekimoğlu ve ekibi seferber olur.

İpek, son dönemde uğradıkları baskılar yüzünden Hekimoğlu’nun ilaçlarını azaltmaya karar verir. Ekibi, ilaçları azaltıldığı için çektiği ağrıların artması yüzünden, Hakimoğlu’nun sağlıklı kararlar verip veremediğini sorgulamaya başlar.

Melis’in boşanmış anne ve babası, hiç bir konuda anlaşamayıp kızlarının hayatını tehlikeye sokunca, Melis’le ilgili karar verme yetkisi İpek’e verilir. Hekimoğlu’nu hapse atmaya adeta ant içmiş olan Mahir Komiser, soruşturma izni çıkarttırıp hastanede kendisine çalışacak bir mekan ayarlar. Artık iyice yakınlarına giren Mahir’in niyeti, Orhan’dan sonra şimdi de Ateş’in ekibini sıkıştırmak ve ekiptekilerin birbirinden şüphe etmesini sağlayarak, içlerinden birini konuşturmaktır.

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN