Hekimoğlu 16. son bölümde neler oldu? Hekimoğlu 17. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hekimoğlu 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan Saban'ın paylaştığı dizi yayınlandığı ilk bölüm itibarıyla büyük beğeni topladı. Salı akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer ve Semih Bağcı oturuyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Hekimoğlu dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlamıştı. 8 Eylül Salı akşamı yayınlanan 16. bölümüyle yeniden izleyici karşısına geçen dizi izleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Dizinin 16. bölümünde Ateş yıllardır görmediği ve konuşmadığı bir kadınla yeniden karşılaşıyor. İşte Hekimoğlu 16. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

HEKİMOĞLU 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

HEKİMOĞLU 16. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HEKİMOĞLU 16. BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle çok değer verdiği biridir bu kadın… Onca zaman sonra tekrar karşısına çıkması da elbette sebepsiz değildir. Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Peki, Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir?

Diğer yandan İpek hastanede yana yakıla Hekimoğlu’nu aramaktadır. Acil olarak üniversitede derse girmesini ister. Hekimoğlu bir anlaşma yapmadan tabii ki bunu kabul etmeyecektir. Bu ders hem öğrenciler için hem Hekimoğlu için benzersiz bir deneyim olur. Hekimoğlu ders boyunca geçmişini sorgulayacak ve kendisiyle ilgili birçok soru işaretini gün yüzüne çıkartacaktır.