Hayranları sevinçten çılgına dönecek! EDHO'nun kabadayısıydı Destan'a geliyor!

Sevilen tarih dizi Destan çok konuşulacak transfere imza attı. Geçen yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan ünlü isim dizinin kadrosuna katıldı. İlk sezonuyla atv ekranlarında fırtınalar estiren Bozdağ Yapım imzalı Destan dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Sezon sonu Batuga karakterini canlandıran başrol oyuncu Edip Tepeli'nin diziye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Diziyle hakkında gelen son haberlere göre, Destan'ın kadrosuna iki ünlü daha dahil ettiği öğrenildi.

Hayranları sevinçten çılgına dönecek! EDHO'nun kabadayısıydı Destan'a geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezonunda Yaman Korkmaz karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Engin Benli'nin yeni sezondaki adresi belli oldu. Gelen bilgilere göre, sezon finaline artık birkaç hafta kalan Bozdağ Yapım imzalı Destan dizisi kadrosuna Engin Benli'yi kattı. Ünlü oyuncu dizide Obar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Öte yandan diziye Umut Temizaş da dahil oldu.

YENİ ADRESİ NETLEŞTİ

Engin Benli'nin yeni sezondaki adresi netleşti. Sezon finaline artık birkaç hafta kalan Bozdağ Yapım imzalı Destan dizisi Engin Benli ile anlaştı.

"OBAR" KARAKTERİYLE GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu dizide Obar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Diziye Engin Benli ile birlikte Umut Temizaş da dahil oldu. Temizaş dizide Kamaz karakterini canlandırmaya başlayacak.

ENGİN BENLİ KİMDİR?

Engin Benli, 1970 yılında İzmir'de doğdu, ilk öğretimini burada tamamladı. Tiyatroya ilkokul yıllarında ilgi duyan Benli'nin profesyonel yaşama adımı üniversite ile oldu.

2010-2013 yılları arasında yayınlanan Kanıt adlı dizideki Başkomiser Orhan rolü ile geniş kitlelerce tanındı. Daha sonra Poyraz Karayel adlı dizide Zafer karakterini, Göç Zamanı dizisinde ise Artem Midyat karakterini canlandırdı. 2019'da Diriliş Ertuğrul dizisinin 134. bölümünde Alıncak karakteriyle diziye dahil oldu. 2020 yılında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Yaman Korkmaz rolüyle katıldı.

Bu da yaşanmadı demeyiz! Barbaroslar'da üçlü veda şoku! Pelin Akil, Cemre Gümeli derken şimdi de...

Kurtlar Vadisi ve EDHO'yu aratmayacak yeni dizi geliyor! Hayranları sevinçten dört köşe olacak